HR Kutak mentorski program

Mentorski program

Došlo je vreme da naš dugo očekivani projekat ugleda svetlost dana. 

Predstavljamo vam HR Kutak mentorski program.

HR Kutak mentorski program je tu da bi spojio profesionalce i eksperte iz oblasti HR-a, koji žele da prenesu svoja znanja i iskustva, sa entuzijastičnim HR-ovima koji su željni učenja i novih znanja. 

HR Kutak mentorski program je platforma za povezivanje, jačanje zajednice i razmenu ideja.

Čvrsto verujemo da se znanje množi deljenjem i da davanjem znanja vraćamo zajednici ono što dobijemo od nje.

Zato vas pozivamo da učestvujete u mentorskom programu HR Kutka!

U nastavku možete pročitati kome je mentorski program namenjen, kako se možete prijaviti da budete mentor i menti, kao i redosled dešavanja.

Kako izgleda HR kutak mentorski program?

Mentorski rad podrazumeva intenzivan, 1na1 rad između mentora i mentija, na temama, problemima i izazovima koje menti ima.

Mentorski program je proces, koji podrazumeva intenzivno učenje kroz praktičan rad.

Tempo i intenzitet rada i učenja je prilagođen mentiju i njegovim potrebama. S tim u vezi, mentor i mentii su odgovorni da se prvobitno postavljeni ciljevi i plan mentorskog programa ispoštuju. 

HR Kutak ekipa će naravno biti podrška u toku celog proceca, kako bi sve proteklo neometano i zadovoljavajuće za sve strane.

HR Kutak mentorski program traje šest meseci i podrazumeva zajednički rad mentora i mentija na nedeljnom ili dvonedeljnom nivou, tempom kojim se dogovore zajedno.

HR Kutak mentorski progam je besplatan!

Ko je HR Kutak mentor?

HR Kutak mentor je profesionac i ekspert, koji se dugi niz godina bavi ljudskim resursima, a želi i ume da prenese svoje znanje na mlade talente.

Takođe, mentor može biti i manje iskusan HR, koji je savladalao osnove ili jednu oblast HR-a, kao što je na primer regrutacija i može i želi da pomogne početnicima da započnu svoju karijeru u ljudskim resursima.

 

Upoznaj se sa HR Kutak mentorima:

Ko je HR Kutak menti?

Možda si to baš ti!

Voleo/la bi da imaš mentora, ali razmišljaš da li da se prijaviš?

Odgovor je: Da, ako:

  • Privodiš kraju faks ili si sveži diplomac i želiš da započneš svoju karijeru u HR-u. Takođe, ako imaš manje od godinu dana iskustva na juniorskoj poziciji ili praksi i želiš da dobiješ mentora koji može da te uvede u poslovni svet, da podeli sa tobom svoja znanja o HR-u i iskustvo o ulasku u svet ljudskih resursa.
  • Već 2-3 godine radiš u oblasti ljudskih resursa, savladao/la si osnove ili želiš da napraviš korak dalje i da se usavršiš u nekoj specifičnoj oblasti i želiš da dobiješ mentora koji je ekspert u svojoj oblasti i može ti pomoći da i ti to postaneš.

Završni događaj

Cilj mentorskog programa je učenje i razvoj ali i vraćanje zajednici i jačanje iste.

Kako bismo proslavili završetak prvog uspešnog mentorskog programa u julu 2021, organizovaćemo događaj posvećen slavljenju znanja i deljenja gde će svi učesnici moći da podele šta su naučili za šest meseci zajedničkog rada.