O nama

HR Kutak je nastao iz želje da se na jednom mestu okupe HR profesionalci, početnici u ovoj oblasti kao i svi entuzijasti zainteresovani za kontinuirano učenje i razmenu znanja iz svih oblasti HR-a.

 

Mi smo podrška i zajednica u svakom smislu te reči.
Otvoren kutak u okviru kog HR-ovi imaju resurse, podršku i okruženje za razvoj.
Želimo da svi oni u okviru zajednice budu bezbedni i slobodni, otvoreni za deljenje znanja, pomoć drugima i povezivanje.

 

Kroz naše aktivnosti želimo da osnažimo HR zajednicu i stvorimo plodno okruženje za:

– zajedničko učenje, razmenu znanja, ideja i iskustava

– stvaranje novih prilika u oblasti HR-a

– međusobno povezivanje i pomaganje

– dalje usavršavanje i napredak 

– unapređenje HR zajednice Srbije i regiona

Tim

Ovaj tim je:

  • Tu da pomogne
  • Tu da uči
  • Zajednica
  • Pokretač i osnova zajednice koja je drži na okupu 
  • Onaj koji menja i pokreće HR u Srbiji
  • Onaj koji može da pravi promene sa dušom

NIKOLINA BOŽANOVIĆ


Seniorka u munjevitim akcijama kojoj crazy busy više nije kul. Retko se drži definicija, ali definicija reči kutak – kao mesta koje se nalazi između tri površine koje se seku joj se čini kao idealan opis onoga što treba da se dešava u HR-u.

KATARINA ŠONJIĆ


Organizator, “mejker” i veliki ljubitelj kafe. Ona koja potencira employer branding teme i razgovore. Aktivistkinja i ona koja želi da menja naše društvo na bolje. Slučajni inicijator ove priče i ponosan deo ovog tima. Uvek otvorena za predloge na koje retko kad kaže ne.

MILICA VUJČIĆ


Kontradiktornost u punom sjaju, tako voli za sebe da kaže. Zaljubljenik u kreativnost i pasionirani kolekcionar šolja. Istraživačke veštine su je sa novinarstva odvele u proces regrutacije, a idealnu poziciju zamišlja kao skup zadataka koji zaposlenom obezbeđuju da se na radnom mestu oseća zadovoljno.

NEVENA PETROVIĆ


Njena prva ljubav je IT, ali je razvoj ljudi, timova i organizacija njena prava ljubav, a najsrećnija je kad nađe idealan spoj te dve. Inače poznati kampanjac, kratki rokovi i lagani pritisak su najbolji izvori njene kreativnosti.