O nama

HR Kutak je nastao iz želje da se na jednom mestu okupe HR profesionalci, početnici u ovoj oblasti kao i svi entuzijasti zainteresovani za kontinuirano učenje i razmenu znanja iz svih oblasti HR-a.

Mi smo podrška i zajednica u svakom smislu te reči.
Otvoren kutak u okviru kog HR-ovi imaju resurse, podršku i okruženje za razvoj.
Želimo da svi oni u okviru zajednice budu bezbedni i slobodni, otvoreni za deljenje znanja, pomoć drugima i povezivanje.

 

Kroz naše aktivnosti želimo da osnažimo HR zajednicu i stvorimo plodno okruženje za:

– zajedničko učenje, razmenu znanja, ideja i iskustava

– stvaranje novih prilika u oblasti HR-a

– međusobno povezivanje i pomaganje

– dalje usavršavanje i napredak 

– unapređenje HR zajednice Srbije i regiona

TIM

Ovaj tim je:

  • Tu da pomogne
  • Tu da uči
  • Zajednica
  • Pokretač i osnova zajednice koja je drži na okupu 
  • Onaj koji menja i pokreće HR u Srbiji
  • Onaj koji može da pravi promene sa dušom

TIJANA SEKULIĆ


Psiholog, regruter, zaljubljenik u parfeme i strastveni match maker. Moj osnovni cilj je da pronađem perfect fit i kandidatima pomognem da iskoriste svoj potencijal i dođu na savršenu poziciju gde će zračiti samopouzdanjem kao kada nose svoj signature scent.

JOSIPA MIKIĆ


Diplomirana magistra hrvatskog jezika i književnosti i pedagogije, zaposlena u HR-u kao asistent u regrutaciji i selekciji. Uvijek željna stjecanja novih znanja i razmijene iskustava.

MILICA RISTIĆ


HR entuzijasta, koja bi na dnevnom nivou uz kreativne kampanje prenosila employee experience kroz employer branding sadržaj. Cilj joj je da uvek ima više posećenih država nego što ima godina, a volela bi da joj očevidac istih uvek bude njen zauvek hiperaktivni džek rasel.

ALEKSANDRA DEMNIEVSKA


Za sebe kaže da joj je HR ljubav još iz fakultetskih dana, kada je nakon osnovnih završila i master studije na FON-u, smer HR. Obožava muziku, video igrice, knjige i pravljenje Halloween maski.

ANA GLIGORIĆ


Alumni Filološkog fakulteta, zaljubljenik u hispansku kulturu i veliki HR entuzijasta.

ANA STOJADINOVIĆ


Profesor engleskog jezika po struci, zaljubljenik u HR po opredeljenju, a regruter po zanimanju, najsrećnija je kada u danu ima aktivnosti koje čekiraju sve tri uloge. Kada bi bila cvet to bi sigurno bio suncokret, jer će i u najvećoj oluji naći zračak svetla.

FILIP MASTILOVIĆ


Veliki ljubitelj vina, mora i ponosni vlasnik morskog akvarijuma. Nekada mlada nada košarke, a sada redovni posmatrač Partizanovih košarkaških i fudbalskih utakmica. Trenutno na misiji informisanja mladih o prilikama i njihovom mestu u IT-u. Onaj na koga je Kaćino potenciranje employer brandinga uticalo.

IVANA IVANOVIĆ


Interesuje me sve i svašta, a najviše rad sa ljudima. Volim da pomažem, te me je zato i privukla psihologija koja je na kraju dovela do rada u HR. Kranji cilj je da skupim dovoljno znanja da mogu ljudima da pomognem kako u profesionalnom razvoju (kao HR), tako i u ličnom razvoju (kao psihoterapeut).

MILA BOLJEVIĆ


Filolog hispanista, svetski putnik, zavisnik od muzike, ali pre svega altruista. Želja za radom sa ljudima i pomoć drugima da dostignu svoj pun potencijal je ono što ju je dovelo u HR svet. Uvek van zone komfora u potrazi za novom avanturom koja će joj doneti nova iskustva i poznanstva.

NIKOLA LUGONJA


Pasioniran „HR champion”. Drugi su me videli u najboljem izdanju pri suočavanju sa složenim izazovima; donošenju praktičnih rešenja; pružanju konstruktivnog „feedback-a”; razvijanju timske kulture.

TEA ŽAGAR


Beskrajno znatiželjna, kreativna duša koja žonglira između psihologije, glazbe i odnedavno – HR-a, gdje još puno uči, isprobava i upija. I uživa u tome.  Voli dinamičnost, stvaranje i povezivanje s ljudima – bilo to kroz putovanja, druženja, zajedničko muziciranje, posao ili kave s kolegama psiholozima i HRovcima – sve može!

NIKOLINA BOŽANOVIĆ


Seniorka u munjevitim akcijama kojoj crazy busy više nije kul. Retko se drži definicija, ali definicija reči kutak – kao mesta koje se nalazi između tri površine koje se seku joj se čini kao idealan opis onoga što treba da se dešava u HR-u.

KATARINA ŠONJIĆ


Organizator, “mejker” i veliki ljubitelj kafe. Ona koja potencira employer branding teme i razgovore. Aktivistkinja i ona koja želi da menja naše društvo na bolje. Slučajni inicijator ove priče i ponosan deo ovog tima. Uvek otvorena za predloge na koje retko kad kaže ne.

MILICA VUJČIĆ


Kontradiktornost u punom sjaju, tako voli za sebe da kaže. Zaljubljenik u kreativnost i pasionirani kolekcionar šolja. Istraživačke veštine su je sa novinarstva odvele u proces regrutacije, a idealnu poziciju zamišlja kao skup zadataka koji zaposlenom obezbeđuju da se na radnom mestu oseća zadovoljno.

NEVENA PETROVIĆ


Njena prva ljubav je IT, ali je razvoj ljudi, timova i organizacija njena prava ljubav, a najsrećnija je kad nađe idealan spoj te dve. Inače poznati kampanjac, kratki rokovi i lagani pritisak su najbolji izvori njene kreativnosti.